NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Verhuizen

In een paar stappen verhuizen

2 Minuten lezen

Verhuizen, het blijft een stressvolle periode. En dit is ook logisch. Verhuizen vereist veel inspanning en dit leidt vaak tot stress en tijdnood maar niet met verhuisbedrijf Utrecht. Het is verstandig om bij verhuizen een plan vooraf te maken hoe je het gaat aanpakken en wanneer.

Een verhuizing is ook een goed moment om te kijken of je wilt overstappen van energieleverancier. Er zijn veel aanbieders die iets extra geven op het moment dat je overstapt. In je nieuwe buurt heb je misschien nieuwe leveranciers die een goedkoop abonnement hebben. Verder kan je tevens kiezen voor een elektrische verwarming. In dit artikel hebben we een plan voor je uitgeschreven waar je een goed voorbeeld aan kan nemen. Er staan ook een paar tips van verhuisbedrijf Utrecht in waardoor het proces sneller en makkelijker zal verlopen.

Bereid je goed voor

De eerste stap is een goede voorbereiding. De meeste mensen onderschatten verhuizen nog wel eens. Het neemt veel tijd in beslag en kan voor veel stress zorgen. Dit voorkom je door je goed voor te bereiden. Maak een lijstje van alle belangrijke spullen die je mee wilt nemen. Kijk ook eens kritisch naar je huidige interieur en kijk wat alvast weggegooid kan worden. Zo heb je direct ook een schoner huis. Daarnaast zijn verhuisdozen handig. Kijk eens in je eigen netwerk wie wat dozen voor je hebt liggen. Ook kan men VT2000 inzetten wanneer men naast een verhuizing van meerdere huizen tevens onderhoud en administratieve taken moet uitvoeren.

Inpak tips

Na je voorbereiding en nadat je verhuisdozen hebt geregeld kun je alvast beginnen met inpakken. Doe dit op tijd zodat je wat speling hebt voor andere dingen. Pak alles kamer voor kamer in. Zo behoudt je het overzicht en raak je minder snel spullen kwijt. Doe breekbare spullen in dozen met handdoeken eromheen. Zo voorkom je dat ze breken. Doe folie om grote meubels zodat ze niet beschadigen. Tot slot geven we je nog een handige tip en dat is om foto’s te maken van alle kabels van je elektronica. Op deze manier kan je alles weer snel opnieuw aansluiten in je nieuwe huis. 

Uitpaktips

Als je alles hebt ingepakt en naar je nieuwe huis hebt gebracht kun je van start gaan met het uitpakken. Doe ook dit weer kamer voor kamer en begin met de grote meubels. Door deze meubels, zoals moderne zitmeubelen als eerste te doen heb je nog de ruimte ervoor en kan je de overige ruimte goed inschatten. Zo kan je jouw huis namelijk makkelijker inrichten. Zet alle dozen eerst in de bijbehorende kamers en ga dan alles uitpakken. Zo raken er geen dingen door elkaar.

Gerelateerde berichten
Verhuizen

Zware meubels verhuizen

5 Minuten lezen
Het verplaatsen van zware meubels kan een ontmoedigende taak zijn die snel overweldigend kan worden. Of u nu naar een nieuw huis…
Verhuizen

Degelijke opslagplaats

1 Minuten lezen
In het geval u een degelijke opslagplaats wenst kunt één van onze opbergmogelijkheden gebruiken. Combinaties met een verhuislift zijn ook mogelijk. Zo…
Verhuizen

Alles wat er bij verhuizen komt kijken

2 Minuten lezen
Verhuizen is geen rocket-science, toch zijn er veel handige tips waaraan je van te voren niet aan denkt of wegens een niet…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *