NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Interieur

Ledverlichtingen voor in de woonkamer

2 Minuten lezen

Het is nu mogelijk om de helderheid van LED-licht te regelen. U kunt de verlichting in uw kamer aanpassen aan de huidige situatie. U kunt bijvoorbeeld de LED-verlichting op volle sterkte inschakelen wanneer u werkt. Als u een beetje sfeer wilt, kunt u de lichtsterkte tot de helft terugbrengen. Dimmende LED lampen zijn zo geavanceerd dat de tint van het licht niet verandert wanneer u het dimt. Als u iets buitengewoons wenst, kunt u ook LED lampen krijgen in alle kleuren van de regenboog. Dit is een geweldige manier om een bepaald item te benadrukken of om een bepaalde sfeer in uw huis te creëren.

Verscheidenheid in LED-verlichting

LED-verlichting kunt u overal in huis plaatsen. Wij leveren twee soorten LED-verlichting. LED spot, aan de ene kant, kan worden ingebouwd in uw plafond als algemene kamerverlichting. Het is voordelig om hiervoor verstelbare spots te kiezen, zodat u de sfeer in uw woonruimte kunt aanpassen. De LED spots kunnen ook gebruikt worden om iets precies uit te lichten, zoals een doek of kunstwerk aan de muur, of om een bepaald deel van de kamer te benadrukken. We hebben ook gewone LED lampen, die u in uw plafondlamp, vloerlamp of tafellamp kunt plaatsen. Hier vindt u de accessoires die wij aanbieden Online lampenwinkel Bamled.nl. Hiermee kunt u bijvoorbeeld in een bepaalde sfeer licht schijnen op de zithoek, of bijvoorbeeld de plek waar u ’s avonds leest extra verlichten.

De meeste woonkamers hebben een verlichtingsbron in het midden voor de basisverlichting. Deze plafondlamp, die aangaat wanneer u de woonkamer binnenloopt, heeft een toepasselijke naam. Omdat hij een groot gebied moet verlichten, kies je een lamp met een hoog aantal lumen. Dit kan een plafondlamp zijn, meerdere spots die op één oppervlak zijn aangesloten of een esthetische design hanglamp met een sterke en regelbare lichtbron.

Spotjes voor het benadrukken van plekken

Om een kunstwerk of een bepaald object in de woonkamer te benadrukken, kan accentverlichting worden gebruikt. Spots zijn hiervoor namelijk de perfecte lampen, omdat ze een lichtstraal met een kleinere hoek uitstralen. Dit kan worden bereikt door verstelbare inbouwspots te gebruiken, of door lampen in een mooie kast te plaatsen.

Pas de woonkamer aan met licht

Als het om ontspanning gaat, is de woonkamer een uitgelezen plek. Daarom is een sfeervolle lamp perfect voor dit doel. Het is essentieel om rekening te houden met de lichtsterkte van de lichtbron; de warme kleur wordt aangegeven door de K-waarde. Voor een comfortabele sfeer is het raadzaam een K-waarde van 2700 of lager te kiezen. Daarnaast is een gloeilamp een goede keuze.

De mogelijkheid hebben om de verlichting in uw woonkamer naar uw smaak aan te passen wanneer u daar zin in heeft? Dat kan met behulp van slimme verlichting! Deze lampen kun je bedienen via een afstandsbediening, applicatie en zelfs via spraakbesturing. Bovendien kun je sommige lampen zelfs in verschillende kleuren instellen. Zo kun je altijd het juiste soort licht genereren. We hebben slimme lampen die gebaseerd zijn op wifi, en sommige die werken op slimme zigbee lampen die in je smart hub zijn opgenomen (zoals Philips Hue of Ikea Tradfri). Als u meer wilt weten over Zigbee, kunnen onze led-professionals het in detail voor u uitleggen.

Kies wat je nodig denkt te hebben

Als het gaat om het ontwerpen van de verlichting van een woonkamer, zijn er veel keuzes om te overwegen. Als u van plan bent de kamer te renoveren, is het belangrijk om uit te zoeken welke activiteiten in elk gebied zullen worden gedaan en wat voor soort verlichting nodig is. Kortom, het formuleren van een plan voor de verlichting van uw woonkamer is belangrijk. Onze LED professionals helpen u graag en hebben een blog samengesteld die laat zien hoe u zo’n plan kunt maken.

Gerelateerde berichten
Interieur

Ruwe houten meubels

3 Minuten lezen
Hout is al eeuwenlang een van de meest geliefde materialen voor het maken van meubels. De warmte, de duurzaamheid en de tijdloze…
Interieur

Waarom een tweedehands klok kopen? Tips voor de perfecte vondst!

2 Minuten lezen
Ben je op zoek naar een stijlvolle en unieke klok voor in je interieur, maar wil je niet de hoofdprijs betalen voor…
Interieur

Een interieurspecialist inhuren

6 Minuten lezen
Overweegt u een interieurspecialist in te huren voor uw woning of bedrijf? Een interieurspecialist kan u helpen de perfecte ruimte te creëren…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *