NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Slapen

Tips om je beter te voelen na een slechte nachtrust

2 Minuten lezen
tips nachtrust

Een kater of gewoon slecht geslapen we hebben er allemaal weleens last van! Gelukkig slaap je lekker uit in een boxspring 180×210.

In deze blog wil ik je enkele nuttige tips geven om je beter te voelen op dagen dat je slecht geslapen hebt. Zo kun je alsnog iets moois maken van jouw dag. Veel leesplezier.

Neem een koude douche en een kopje koffie

Als je opstaat voel je jezelf duf en moe en als je niet snel iets doet, kan dit weleens een rot dag worden. Wat ik dan doe is een snel een koude douche nemen, want dit is een echte oppepper. Het is niet fijn, maar je wordt er wel goed wakker van. Daarna snel opdrogen en omkleden, ga iets doen! Voor je iets gaat maken van je dag, zou ik nog een kopje koffie nemen. Koffie is een stimulerend drankje, want er zit cafeïne in en dat pept je op.

Ga sporten of bewegen

Een andere tip is om te gaan sporten. Misschien gaat sporten niet lekker, omdat je slecht geslapen hebt, maar daarna voel je lekkerder. Ook zul je in de avond lekkerder slapen, omdat je lichaam vermoeid is en dus zul je makkelijker in slaap vallen. Is sporten echter te zwaar voor je, ga dan lekker een rondje wandelen of fietsen. Gezondheidsexperts bevelen aan om minstens dertig minuten te bewegen op een dag. De frisse lucht van buiten helpt daarnaast ook om je frisser te voelen. En ‘s nachts kom je heerlijk tot rust in een boxspring 180×210.

Zoek het daglicht op

Buiten rennen of wandelen is dus een goede optie en dat komt ook omdat je dan lekker in de buitenlucht bent. Zoek het daglicht op en ga niet in een donkere kamer zitten de hele dag. Zelfs als je opstaat zou ik gelijk de gordijnen open doen en de ramen (op een kier) om frisse lucht en daglicht binnen te krijgen. Juist met deze Corona tijd zouden we meer moeten genieten van de natuur, social distancing is daar geen probleem.

Ga overdag iets doen wat je leuk vind

Ben je vrij en heb je tijd ga dan eens iets doen wat je leuk vind. Waar kan jij van genieten? Je hebt een mindere dag doordat je slecht geslapen hebt, dat is nou eenmaal zo, maar je kunt alsnog iets moois maken van jouw dag. 

Ga op tijd naar bed

Zoek dus de buitenlucht op en ga gelijk iets doen. Je voelt jezelf veel beter als je gaat bewegen. Een kopje koffie kan ook wonderen doen, maar is niet eens noodzakelijk. De volgende dag vroeg naar bed gaan is wel handig, want je moet ooit die tijd inhalen. Slaap je nou vaker niet goed, denk dan eens na over het kopen van een nieuw en beter bed. Ik heb vorig jaar een boxspring gekocht en sindsdien slaap ik zoveel lekkerder. Slapen is nu echt een genot geworden, misschien kan een boxspring voor jou hetzelfde gevoel creëren.

Gerelateerde berichten
Slapen

Luchtige dekbedden voor in de zomer

2 Minuten lezen
Een goede nachtrust is essentieel voor onze algehele gezondheid en welzijn. In de zomer kan het echter lastig zijn om comfortabel te…
Slapen

Wat is er te doen in en rondom Noordwijk?

1 Minuten lezen
In dit artikel worden een paar goede tips gegeven over bezienswaardigheden in en rondom Noordwijk. U heeft vast wel eens in de…
Slapen

Goedkope boxspring

1 Minuten lezen
Een goedkope boxspring kopen? Dat is helaas vaak een hele karwei, je krijgt vaak te maken met slechte kwaliteit. Maar daar willen…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *