NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Slapen

Wat is er te doen in en rondom Noordwijk?

1 Minuten lezen

In dit artikel worden een paar goede tips gegeven over bezienswaardigheden in en rondom Noordwijk. U heeft vast wel eens in de situatie gezeten dat u zin had om een paar daagjes weg te gaan in Nederland maar niet wist waar naartoe? Noordwijk is een echte aanrader. Voor jong en oud is er genoeg te beleven. 

Golden Tulip in Leiden en Noordwijk

Ben je toe aan een paar dagen ontspanning of is het gewoon weer eens tijd om wat leuks te doen? Dan is Noordwijk of Leiden is ideale plek. Het is wel belangrijk om ook ergens te kunnen verblijven. Hotel Golden Tulip Leiden is perfect om te verblijven. Door hier te verblijven zal uw weekend optimaal te beleven zijn. Dit hotel heeft een fantastische ligging. In Noordwijk kan je uitkijken op zee en geeft je dus de rust die je nodig hebt na een lange dag. Ook voor zakelijke vergaderingen is het hotel in Leiden handig of voor speciale bijeenkomsten.

Naturalis museum

Laten we beginnen met een bezienswaardigheid die je niet mag missen: museum Naturalis. Dit is absoluut de moeite waard. Het is leuk voor zowel jong als oud dus hier kan je ook heen gaan met het hele gezin. Dit museum bevindt zich in Leiden. Het is vanuit Noordwijk heel gemakkelijk te bereiken. Het thema van het museum is prehistorische natuur. Denk aan dinosauriers, exotische bloemen en planten en eigenlijk alles wat met de prehistorie te maken heeft. Heel informatief en bijzonder om te zien. Dus, zoek je nog een leuke bezigheid rondom Noordwijk? Dan is Naturalis een goede aanrader.

De Keukenhof

Bent u niet zo’n fan van musea en bent u liever in de natuur? Geen probleem. De omgeving van Noordwijk biedt voor iedereen wat leuks. Naast de mooie stranden van Noordwijk kan je er ook voor kiezen om naar de Keukenhof te gaan. Dit is in Lisse en vanaf Noordwijk zit je daar erg snel. De keukenhof is volgens sommige mensen de mooiste plek op aarde. Er komen hier ook miljoenen mensen van over de hele wereld speciaal voor naar Nederland. Met 32 hectare aan bloemen is dat ook niet gek. De mooiste bloemen zal je hier vinden. Daarnaast kan je genieten van de bloemenshows en andere unieke kunstwerken.

Gerelateerde berichten
Slapen

Luchtige dekbedden voor in de zomer

2 Minuten lezen
Een goede nachtrust is essentieel voor onze algehele gezondheid en welzijn. In de zomer kan het echter lastig zijn om comfortabel te…
Slapen

Tips om je beter te voelen na een slechte nachtrust

2 Minuten lezen
Een kater of gewoon slecht geslapen we hebben er allemaal weleens last van! Gelukkig slaap je lekker uit in een boxspring 180×210….
Slapen

Goedkope boxspring

1 Minuten lezen
Een goedkope boxspring kopen? Dat is helaas vaak een hele karwei, je krijgt vaak te maken met slechte kwaliteit. Maar daar willen…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *