NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Tuin

De voordelen van een speelhuisje met glijbaan

2 Minuten lezen

Denk je erover na om een speelhuisje met glijbaan te kopen voor je kind? Dan heb je ontzettend veel opties als het om afmetingen en de vormgeving gaat. Een speelhuisje met glijbaan zorgt voor oneindig veel speelplezier voor je kind. Daarnaast kan het kind zijn fantasie lekker de vrije loop laten gaan in zijn of haar eigen speelhuisje. De toevoeging van de glijbaan zorgt ervoor dat je kindje lekker actief blijft doordat je kind steeds het trapje op moet om weer naar boven te komen. Dit zorgt voor voldoende lichamelijke beweging. Met een speelhuisje hebben de kinderen een eigen ruimte waar ze lekker kunnen doen wat ze zelf willen. Hier kunnen ze op hun gemak met hun eigen speelgoed spelen. Ook kunnen ze doen alsof het speelhuisje hun eigen huis is waar ze urenlang zoet mee zijn. Een speelhuisje met glijbaan stelt de kinderen in staat om samen te spelen, samen te delen en stimuleert het spelen in de buitenlucht.

Laat je kind een eigen speelhuisje uitzoeken

Een speelhuisje met glijbaan is een grote uitgave en een ontzettend leuk cadeau voor je kind. Om je kind bij het proces te betrekken kun je jouw kind een eigen speelhuisje uit laten kiezen. Uiteraard kun je hier zelf eerst een keuze in maken en je kind uiteindelijk tussen 2 of 3 modellen laten kiezen. Zo kun je samen met jouw kind het speelhuisje uitzoeken. Dit maakt het nog specialer voor je kind en geeft het nog meer het gevoel dat het zijn of haar speelhuisje is. Je hebt de keuze uit grote modellen of de wat kleinere modellen. Je kunt je keuze baseren op de ruimte die je in de tuin hebt voor het speelhuisje en op de leeftijd van je kind. Is je kindje nog erg jong? Dan kies je voor een kleiner speelhuisje die laag bij de grond staat. Is je kind al wat ouder? Dan kun je kiezen voor een groter en hoger speelhuis. Je kunt een speelhuisje ook uitbreiden met een zandbak, een schommelset of een grote glijbaan.

De opbouw van een speelhuisje

Bij de aanschaf van een speelhuisje dien je deze zelf nog in elkaar te zetten. Dit kan wat overweldigend lijken maar iedereen kan het doen. Je kunt de opbouw vergelijken met een IKEA bouwpakket. Wanneer je de bijgeleverde montagehandleiding stap voor stap volgt kan er weinig fout gaan bij de montage van het speelhuisje. Alles wat je nodig hebt om het huisje in elkaar te zetten wordt meegeleverd zodat je direct aan de slag kunt. Met een aantal uren staat het speelhuisje in elkaar en kun je jouw kind verrassen met zijn of haar eigen speelruimte. 

Gerelateerde berichten
Tuin

De 4 beste tips voor het vernieuwen van de tuin

2 Minuten lezen
Ben jij van plan om je tuin helemaal om te gooien? Of ben je net in een nieuw huis gaan wonen en…
Tuin

Welke soorten terrasplanken zijn er?

1 Minuten lezen
Je terras is wel toe aan een opknapbeurt. Welke weersomstandigheden die arme planken hebben moeten doorstaan is niet normaal. Regen, hagel, sneeuw…
Tuin

De Wit Hekwerken voor beveiliging of extra gemak bij je schuifpoort

1 Minuten lezen
Heb je net je hekwerk met schuifpoort laten installeren door de specialisten van De Wit Hekwerken maar wil je toch nog wat…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *